ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ   Isomat Οι αρμόστοκοι ISOMAT MULTIFIL SMALTO διατίθενται σε 34 διαφορετικές αποχρώσεις.Οι αρμόστοκοι MULTIFIL SMALTO χαρακτηρίζονται από υψηλές μηχανικές αντοχές, άριστη χρωματική σταθερότητα και μεγάλη υδαταπωθητικότητα. Περιέχουν ειδικά βακτηριοστατικά συστατικά, τα οποία δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη βακτηριδίων στον αρμό. Δίνουν λεία και γυαλιστερή τελική επιφάνεια.Συσκευασία 4kg(άμεσα διαθέσιμα),25kg(κατόπιν παραγγελίας)


ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ ΑΡΜΩΝ   logo-otto-chemie-588x272px-300x138 Η Ottoseal® S70 είναι μια ιδιαίτερα ανθεκτική  στεγανωτική σιλικόνη, η οποία είναι «εγγυημένη» για να μην προκαλέσει το λέκιασμα γύρω από τις άκρες της ένωσης στο μάρμαρο, το γρανίτη, ψαμμίτη και όλες τις άλλες μορφές της φυσικής πέτρας. Είναι επίσης τέλεια για τις εφαρμογές στις συνεχώς υγρές περιοχές είναι επίσης αποτελεσματική ακόμη και κάτω από το νερό,γεγονώς που τη καθιστά ιδανική για τις πισίνες. Μετά την ωρίμανση της παραμένει ελαστική ακόμα και μετά από πολύ σκληρή χρήση.Το Ottoseal® S70 έχει μια φανταστική δυνατότητα να  μένει σχεδόν για πάντα αναλείωτο ενάντια στον ήλιο, τον αέρα και τη βροχή.  

  

logo-otto-chemie-588x272px-300x138OTTOSEAL® S 100 αποτελεί για δεκαετίες  το επιτυχέστερο προϊόν της OTTO για τις επαγγελματικές υγειονομικές ενώσεις. Έχει εγγυηθεί τις γρήγορες και ομαλές ενώσεις στα εκατομμύρια των λουτρών, κουζίνες, είσοδος αίθουσες και τουαλέτες των πελατών της. Η άριστη υφή του, η ανθεκτικότητά του σε μύκητες,νερό και φως καθώς και  το πλήθος χρωμάτων κάνουν το OTTOSEAL® S 100 μοναδικό

 

MULTIFILL ELASTIC

elastic

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ – ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Έγχρωμη ελαστική μαστίχη αρμολόγησης ενός συστατικού. Κατάλληλη για την αρμολόγηση πλακιδίων τοίχου ή δαπέδου κάθε είδους,σε ποικίλες επιφάνειες, σε περιπτώσεις όπου οι απαιτήσεις σε ελαστικότητα είναι ιδιαίτερα υψηλές (π.χ. αρμοί διαστολής κλπ.).Εφαρμόζεται σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

ΑΠΟΧΡΩΣΗ:Λευκό (Νο 01), Γκρι (Νο 03), Ανοιχτό γκρι (Νο 05), Σκούρο γκρι (Νο 10), Μπαχάμα μπεζ (Νο 06), Ανεμώνη (Νο 17), Καραμέλα (Νο 21).

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ:Αρμός 5mm x 5mm: 1 φύσιγγα/11,2 m αρμού.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Φύσιγγα 280 ml.

 

DOMOSIL MICRO

domisil

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ – ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Αντιμυκητιακή σιλικόνη υψηλής ποιότητας με ενσωματωμένη τεχνολογία αντιβακτηριδιακής προστασίας Microban.  Παραμένει αναλλοίωτη ακόμα και μετά από 10 έτη. Κατάλληλη για τη σφράγιση αρμών πλάτους 3-40 mm σε μη πορώδη υλικά, όπως γυαλί, αλουμίνιο, πορσελάνη (πλακίδια, είδη υγιεινής κλπ.) και μη πορώδη κεραμικά. Εφαρμόζεται σε χώρους με υψηλή υγρασία, όπως κουζίνες, μπάνια κλπ. Δε συνιστάται για εφαρμογές σε ενυδρεία. Δεν επιδέχεται βαφή.

ΑΠΟΧΡΩΣΗ:Διαφανής,Λευκή

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ:Αρμός 10mm x 10mm: 1 φύσιγγα / 3 m αρμού. Αρμός 5mm x 5mm: 1 φύσιγγα / 12 m αρμού.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Φύσιγγα 280 ml.

 

PATTEX SP-101

Σφραγιστικό/συγκολλητικό Pattex 300 ml, σε λευκή απόχρωση. Για όλους τους τύπους εφαρμογών: Στεγανοποίηση και Συγκόλληση

 

pattexΓια όλους τους τύπους υλικών

  • Σε όλες τις συνθήκες
  • Υψηλή ελαστικότητα
  • Βάφεται
  • Εφαρμογή ακόμα και σε υγρές επιφάνειες
  • Εφαρμογή ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες (5 C)
  • Αντέχει στην ακτινοβολία UV
  • Ανθεκτκό στην μούχλα
  • Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
  • Εξαιρετκή πρόσφυση σε όλα τα υλικά.

 

 

ΝΕΡΟΣΤΑΛΑΚΤΕΣ -ΦΑΛΤΣΟΓΩΝΙΕΣ & ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από νεροσταλλάκτες και φαλτσογωνίες σε διάφορες διαστάσεις και σχέδια.Επίσης διαθέτουμε μεγάλη συλλογή από πλαστικά & μεταλλικά προφίλ για πλακάκια σε πολλά χρώματα και σχέδια     Ξεφυλλίστε τον κατάλογο προφίλ για πλακάκια της EMCO.